En komplett lägenhet i en containerEn komplett lägenhet i en container
Willhem
Vår unika containermetod:

Kvadrat i kubik

Ibland gäller det att tänka lite utanför boxen. Därför började vi ifrågasätta de traditionella sätten att renovera. Det var så vår unika containermetod växte fram. Se vår film ”Kvadrat i kubik” där vi förklarar metoden lite närmare!

En komplett lägenhet

Containermetoden gör att vi kan genomföra våra renoveringar smart, effektivt och hållbart med färre transporter och minsta möjliga spill. I en container finns allt som behövs för en lägenhetsrenovering.

Material mäts upp med exakthet och det görs en kontroll över materialens kvalitet och miljöprestanda. Därefter packas det i en container, totalt är det ungefär 600 produkter. Containern placeras i direkt anslutning till lägenheten som ska renoveras, vilket skapar färre transporter till och inom bostadsområdet. När lägenheten är klar tar vi vara på allt överblivet material för att återanvända det i nästa renovering.

Läs mer i vår blogg

Här i vår blogg hittar du fler exempel på hur vi på Willhem utvecklar våra fastigheter och minskar vår klimatpåverkan, gärna med inspiration från andra branscher.