Linnéa FredrikssonLinnéa Fredriksson
Willhem

Med kunden i fokus

Om du kontaktar vår kundservice kan det vara Linnéa Fredriksson som du får prata med. Hon har jobbat som kundkommunikatör på Willhem sedan 2017. Över en kopp kaffe pratade vi om serviceyrket och hur hennes fotbollsintresse har hjälpt henne i jobbet.

Vad innebär service för dig?

– För mig innebär service att på bästa sätt försöka hjälpa en person att lösa ett problem. Eftersom det handlar om något så viktigt som kundernas hem så tror jag det viktigaste av allt är att visa respekt och förståelse. Man kommer ganska långt på att sätta sig in i personens situation och vara lyhörd. Då är det enklare att tillsammans försöka komma fram till bästa möjliga lösning, säger Linnéa.

Varför tycker du om att jobba med service?

– Det roligaste med mitt jobb är att inget samtal är det andra likt. Man behöver hela tiden vara på tårna och anpassa sin kommunikation efter personens förutsättningar. Det är väldigt tillfredsställande när någon ringer in med ett problem och vi hittar lösningen tillsammans efter bara några minuters samtal, säger Linnéa och ler.

Willhem får högt servicebetyg av kunderna, vad tror du att det beror på?

– Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kommunikation, hur vi ska bemöta våra hyresgäster på ett professionellt och varmt sätt. Det tror jag märks och uppskattas väldigt mycket, säger Linnéa.

Citat

”Att vara en lagspelare är en bra egenskap att ha, även på jobbet”

Du spelar fotboll, har du nytta av det i jobbet?

– Att vara en lagspelare är en bra egenskap att ha, även på jobbet. Man behöver vara lyhörd för vad andra runt omkring tycker och tänker. Det är även viktigt att kunna kompromissa, säger Linnéa.

Vad är det bästa med att jobba på Willhem?

– På Willhem är nya idéer alltid välkomna och det gillar jag. Sen måste jag ju bara nämna alla mina kollegor, vilka underbara människor det är som jobbar här! Även om Willhem är ett stort företag så känns det väldigt familjärt, avslutar Linnéa.

Vi på Willhem

Vill du ta del av fler intervjuer med våra medarbetare kan du läsa vidare här på vår blogg Hemma hos Willhem. Är du intresserad av att bli en del av Willhemfamiljen hittar du våra lediga tjänster i vår jobbportal.