Lisa Angelin, Fastighetschef i HalmstadLisa Angelin, Fastighetschef i Halmstad
Willhem

”Vi jobbar med något av det viktigaste som finns”

De gröna fasadskyltarna och bolagets värdegrund var två saker som Lisa Angelin fastnade för när hon gick i jobbtankar 2016. Efter flera roller inom Willhem är hon idag fastighetschef i Halmstad – med blicken riktad mot nya mål och framgångar.

Hur började din resa på Willhem?

– Jag minns första gången jag kom i kontakt med Willhem för drygt fyra år sedan. Det var den gröna fasadskylten med ett ”W” på en fastighet som fångade min uppmärksamhet. Efter att ha läst på en del och fastnat för bolagets värdegrund började jag aktivt söka efter lediga tjänster.

– I mars 2017 började jag som förvaltningsassistent. Då arbetade jag främst med att utveckla och effektivisera uthyrningsprocessen vilket var otroligt roligt. Våren 2018 tillträde jag en ny tjänst som fastighetsförvaltare och i den rollen fokuserade jag på personal och utveckling av vårt förvaltningsområde. Jag är tacksam över de olika arbetsuppgifter som jag haft under åren. Det har gett mig en förståelse för hur viktig varje del och medarbetare är för vår verksamhet.

Hur har den första tiden som fastighetschef varit?

– Det har känts bra och inspirerande med nya utmaningar. Jag är glad och ödmjuk över förtroendet och ser fram emot att tillsammans med mina fantastiska kollegor fortsätta utveckla våra fastigheter och ortens resultat. Jag har en stor passion för det jag gör och är stolt över att vara en del av ett bolag som både är aktivt och nytänkande på flera områden. Vi jobbar med något av det viktigaste som finns, människors hem. Nu ser jag fram emot att fortsätta utvecklas och leda teamet i Halmstad mot nya mål och framgångar.

Vad kännetecknar ditt team i Halmstad?

– Det är vårt stora engagemang och kundfokus. Jag tror att det är två viktiga framgångsfaktorer i den här branschen. Vi har också väldigt roligt tillsammans, kompletterar varandra bra och har en god dynamik. Alla i gruppen är dedikerade till att nå de mål vi sätter och jobbar tillsammans. Precis som i lagidrott är vi medvetna om att vi både vinner och förlorar som ett lag. Enligt mig är det här citatet från Steve Jobs nyckeln till framgång: ”Stora saker i affärer görs aldrig av en person. De görs av ett team människor”.

Vi på Willhem

Vill du läsa mer om oss som arbetar på Willhem kan du göra det här i vår blogg Hemma hos Willhem. Vi söker alltid efter fler kompetenta medarbetare, så vill du bli en av oss kan du se våra lediga tjänster eller skicka oss en spontanansökan.