Christer BratsellChrister Bratsell
Willhem

Välbekant ansikte i ny roll

På Willhem är Christer Brattsell ett välbekant ansikte. Han började 2013 som ekonom med ansvar för projekt. Några år senare blev han controller och nu har han internrekryterats till den nya rollen som Project Portfolio Manager på nyproduktionsavdelningen. Vi tog en pratstund med honom för att höra mer om avdelningens framtidsplaner.

Ny roll på en växande avdelning

I den nya rollen som Project Portfolio Manager kommer Christer verka som en stödfunktion till projektcheferna och projektutvecklarna på nyproduktion. Hans ansvarsområden är att arbeta med projektanalys, projektuppföljning, processutveckling samt vara systemstöd till avdelningen. Christer kommer även vara inblandad som stöd vid överlämning av projekt till förvaltning samt eftermarknadsaktiviteter.

– Under min tid med förvaltningens projekt har volymen gått från cirka 400 miljoner till 1.1 miljarder. Jag ser fram emot att återuppleva en liknande resa när volymen för vår nyproduktion ska fyrdubblas de kommande åren, säger Christer förväntansfullt.

Tydlig ambition

Ja, framtidsplanerna är ambitiösa. Den långsiktiga ambitionen är att producera 800 lägenheter om året. Idag består nyproduktionsavdelningen av en nyproduktionschef, två projektchefer, tre projektutvecklare tidiga skeden och nu även en Portfolio Manager, med placering på Willhems huvudkontor i Göteborg.

– Nyproduktionsavdelningen ansvarar för projekten från ax till limpa. Från att ta fram idéer och delta i markanvisningstävlingar till upphandling, produktionsgenomförande och överlämning till förvaltningen. Det ska bli roligt att bli en del av ett så härligt team, avslutar Christer.

Vill du vara med på resan?

För att nå målet behöver avdelningen växa ytterligare. Är du en hejare på nyproduktion och har rätt driv och engagemang för att ta Willhem ytterligare steg framåt på expansionsresan? För dig med sinne för affärer, ledarskap och nätverkande finns nu en möjlighet att starta och bygga upp vår nyproduktionsavdelning i Stockholm! Du kan läsa mer om tjänsten och ansöka här. På vår blogg kan du läsa mer om hur det är att jobba på Willhem.