......
Willhem

Smarta bostadsytor

Går det att förvandla en gammal vind till moderna hyreslägenheter mitt i stadsvimlet? Självklart! Här får du en inblick i hur vi gör för att skapa smarta bostadsytor.

Hitta outnyttjad yta

För att möta efterfrågan har vi höga ambitioner när det gäller att producera nya hyreslägenheter. I första hand bygger vi hus på mark vi redan äger, men vi söker även markanvisningar och förvärvar nyckelfärdiga projekt. Som ett komplement till nyproduktionen tittar vi på hur vi kan utnyttja de ytor som redan finns i våra hus. Det kan exempelvis vara en oinredd vind, en källare eller ett markplan där det har varit någon form av lokalverksamhet.

Ju fler desto bättre

I dessa projekt är samarbetet mellan de som jobbar i fastigheterna och den centrala nyproduktionsavdelningen avgörande. Förvaltningen känner sina hus utan och innan och kan se möjligheterna på ett helt annat sätt. På Willhem försöker vi alltid skruva på saker för att hitta nya möjligheter i det som redan finns, och ju fler som hjälps åt att hitta de där smarta lösningarna, desto bättre blir resultatet. Inte minst för att ännu fler människor kan få ett härligt hem att bo i.

Läs mer

Här i vår blogg hittar du fler exempel på hur vi på Willhem tycker om att tänka nytt och annorlunda, gärna med inspiration från andra branscher.