......
Willhem

Night Run för ökad trygghet

Varje år genomför kollegorna på Willhem i Malmö ”Night Run”, vilket innebär att hela kontoret ronderar i och runt våra hus på kvällstid. Tillsammans upptäcker de brister i belysningen, något som kan vara svårt att upptäcka på dagtid.

Kollegorna på Willhem i Malmö genomför Night Run

Hur kom ni på den här idén?

– Bakgrunden till Night Run är att min förvaltare Mohammed El Assir hade gjort detta i sin tidigare roll på ett annat fastighetsbolag. Vi trodde att Night Run skulle passa även hos oss och det har blivit en riktig succé, säger Zeljko Pavlovic, fastighetschef i Malmö.

Vad går det ut på?

– När mörkrets timmar blir allt fler är det extra viktigt att vara ute i tid och upptäcka belysning som inte fungerar. Night Run är både trygghetsskapande och proaktivt eftersom vi kan upptäcka fel innan kunderna själva gör det. Dessutom är det en trevlig teamaktivitet!

Hur går det till?

– Vi brukar starta på kvällen och sedan åka runt till alla våra hus och notera var det finns ljuskällor som behöver åtgärdas eller bytas ut. Protokollet lämnas till ansvarig förvaltare och åtgärdas sedan av våra bovärdar. Vi tror att initiativet leder till tryggare bostadsmiljöer samt ökad kundnöjdhet, inte minst inom trygghetsfrågor, avslutar Zeljko.

Läs mer i vår blogg

Här i vår blogg Hemma hos Willhem kan du läsa mer om livet i och omkring våra hus och gårdar. Du kan bland annat läsa om vad vi gör för att människor ska må bra och hur vi tar hand om våra hus.