Adam AnderssonAdam Andersson
Willhem

Karriäristen i Borås

Adam Andersson är trots sin ringa ålder rutinerad i branschen. Han började som minibovärd på somrarna när han fortfarande gick på gymnasiet. När han slutade gymnasiet behövde han inte svettas över att skaffa sig ett jobb, det fanns hos Willhem.

Han är bara 24, men har redan hunnit göra fem år på Willhem. Adam har hunnit med att jobba som minibovärd och bovärd, och idag är han projektledare för Willhemlyften i Borås.

– Jag har jobbat hårt och bevisat att jag klarar av jobbet, säger han.

Under åren som bovärd har han lärt känna både husen och hyresgästerna väldigt bra. Och han berättar att han ibland saknar den tiden då han hade mer kontakt med hyresgästerna. Idag har han mest kontakt med leverantörer och entreprenörer.

– Men det är naturligtvis jättekul att ha fått chansen och utvecklas inom företaget. När jag började åkte jag moppe mellan områdena och sprang omkring på vindar och i källarutrymmen och röjde. Idag handlar dagarna mer om att mäta in lägenheter som ska renoveras, beställa material och tjänster, och besiktiga lägenheterna.

Citat

”När jag började åkte jag moppe mellan områdena och sprang omkring på vindar och i källarutrymmen och röjde.”

Willhemlyftet

Willhemlyft innebär att lägenheter rustas upp och får likvärdig standard med Willhems nyproducerade lägenheter. Det är ett unikt sätt att renovera bostäder på som är både tids- och kostnadseffektivt. Lägenheten mäts upp och materialet anpassas, sedan skickas vitvaror, dörrhandtag, skåpsluckor, garderober och kök till bostadsområdet packade i en container.