......
Willhem

”Känns grymt kul att hjälpa till”

Under perioden maj-september kommer Martin Andreasson, fastighetschef i Trollhättan, gå in som tf fastighetschef i Göteborg för att stötta kontoret under tiden som en ny fastighetschef rekryteras och onboardas. Vi fick en pratstund med Martin som berättar mer.

­­­­­­Hej Martin! Hur känns detta?

– Det känns grymt kul att kunna hjälpa till. Jag tar mig an denna utmaning främst för att avlasta min chef Sanna och stötta personalen i Göteborg som får en tf fastighetschef som känner Willhem och våra processer. Vi slipper även en längre vakans innan en ny fastighetschef är på plats. Det är också en personlig utveckling och en stor nyfikenhet från min sida hur Göteborg fungerar.

Vilken blir din största utmaning? Och vad ser du mest fram emot?

– Göteborg är en stor organisation och inte det jag är van vid från Trollhättan. Men jag har tidigare erfarenhet av detta och hoppas kunna bidra med en helhet där vi tillsammans hittar bästa arbetssätt för att nå våra mål. En annan utmaning är de stora och många projekten som pågår i Göteborg, speciellt nu när vi dessutom rekryterar en chef projektledare samtidigt.

– Just projekt ligger mig varmt om hjärtat och blir mitt fokus. Jag har tidigare lett många nyproduktionsprojekt i rollen som fastighetsutvecklingschef på ett kommunalt fastighetsbolag i Trollhättan. Det ska också bli roligt att lära känna all personal i Göteborg.

Hur påverkas arbetet i Trollhättan under den här perioden?

– Förhoppningsvis inte alls. Vi har en ny organisation sedan i höstas och tack vare grymma medarbetare sitter våra processer och arbetssätt väl. Vi har också en mindre projektportfölj i år vilket medför att vi ligger bra till med pågående projekt just nu. Därför kan min tekniske förvaltare Josef Gotlén hjälpa mig på plats de dagar jag befinner mig i Göteborg. Om det inte hade fungerat så bra som det gör i Trollhättan så hade det varit svårare att ta mig an detta uppdrag.

Läs mer

Är du intresserad av att läsa mer om vardagen på Willhem? I vår blogg får du reda på mer om livet i och omkring våra hus och gårdar, bland annat om hur det är att jobba hos oss, vad vi gör för att människor ska må bra och hur vi tar hand om våra hus.