Mikael_fastighetschef_jönköping_1800Mikael_fastighetschef_jönköping_1800
Willhem
Mikaels resa på Willhem:

Från bovärd till fastighetschef

I januari 2013 började Mikael Hyltse som bovärd på Willhem – nu står det klart att han blir ny fastighetschef i Jönköping med ansvar för förvaltning och utveckling av fastigheter och service på orten. Vi passade på att ta en pratstund med honom.

Du har arbetat länge på Willhem och känner bolaget utan och innan. Berätta om din resa!

– Jag började som bovärd i januari 2013. Efter ungefär två år gick jag in på kontoret som förvaltningsassistent i en lite modifierad roll. Sedan början av 2017 har jag varit fastighetsförvaltare samt teknisk förvaltare och därmed även fungerat som projektledare med tanke på ortens organisatoriska uppbyggnad. Jag har alltså jobbat med många olika uppgifter och känner mig trygg i bolaget och de olika arbetsuppgifterna som finns.

Hur ser du på din nya roll och utmaningen som ligger framför dig?

– Jag ser det som en utmaning. Det gäller att fortsätta med det gedigna arbete vi lägger ned dagligen och även ständigt försöka förbättra oss. I vårt fall tror jag det handlar om att hitta små detaljer och lyssna noga på våra kunder. Det känns inspirerande att fortsätta arbeta i en ny roll och en utmaning att nu ta ett officiellt ledaransvar. Jag har alltid varit en lagidrottare och tycker att vi har ett bra team i Jönköping. Nu vill jag utveckla laget ytterligare och på så sätt förbättra ortens resultat. Jag kommer ta mig an den nya rollen med ödmjukhet, nyfikenhet och med en skopa tävlingsinstinkt!

Vi på Willhem

Är du nyfiken på att veta mer om oss som jobbar på Willhem och våra roller kan du läsa fler intervjuer med medarbetare här på vår blogg.