Eriksdal i SkövdeEriksdal i Skövde
Willhem

Eriksdal i ny kostym

2016 förvärvade Willhem fastigheten Eriksdal 1 i Skövde. Då var det ett bostadsområde med hus som var i behov av renovering och förhöjda radonvärden som krävde omedelbara åtgärder. Hur mår fastigheten idag? Vi låter bilderna tala för sig själva.

Balkonger på Eriksdal före Willhem Fasaden innan
Balkongdörr före Willhem Balkongdörrarna före

Flera åtgärder

För att förbättra fastigheten genomförde organisationen i Skövde en rad olika åtgärder.

– Vi började med att förbättra ventilationen. Sen satte vi in nya garageportar och fönster. Balkongerna var i stort behov av renovering, vilket gjorde stor skillnad. Hela fastigheten fick ett lyft när vi gjorde det. Vi har även lagt en ny takduk och satt in termostater i lägenheterna. När vi var klara med exteriöra projekt i fastigheten började vi göra Willhemlyft för att även rusta upp lägenheterna, säger Jennifer During, fastighetschef i Skövde.

Fasad och balkonger efter renoveringen Efter renoveringen på Eriksdal
Lägenhet i Eriksdal som har genomgått ett Willhemlyft En lägenhet efter ett Willhemlyft

Vad är nästa steg?

– Just nu håller vi på att förbättra inomhusklimatet. Vi monterar rumsgivare och nya termostater i alla lägenheter samtidigt som områdets undercentral kopplas upp för digital styrning. Sen kommer vi att att fokusera på utemiljön och belysningen för att skapa ett ännu tryggare och mer trivsamt bostadsområde, säger Jennifer.

Läs mer i vår blogg

Här i vår blogg Hemma hos Willhem kan du läsa mer om livet i och omkring våra hus och gårdar. Bland annat om hur vi tar hand om våra hus, vad vi gör för att minska klimatpåverkan och om framtidens boende i hyresrätt.