Fastighet i BoråsFastighet i Borås
Willhem
Nytt hus klart i Borås:

Byggt på egen mark

Det var i september 2015 de första tankarna om Gräshoppan dök upp, ”Då stod vi här i slänten med en massa sly runtom oss.” Rikard Norström skrattar när han tänker på hur det såg ut då.

Rikard Norström Rikard Norström, Nyproduktionschef hos Willhem.

Rikard är chef för nyproduktion på Willhem och ser påtagligt stolt ut när han går omkring och slutligt inspekterar huset som är Willhems första nyproduktionshus i Borås som görs i egen regi och på egen mark.

Söktrycket på de 28 lägenheterna var enormt och den första februari 2018 flyttade de första hyresgästerna in för att skapa sina nya hem. Rikard förklarar att lägenheterna är utvecklade efter hur efterfrågan i området ser ut.

– Det blev ett till tre rum och kök, mellan 40 och 65 kvadratmeter. Högst upp ligger fyra stycken tvåor på cirka 70 kvadrat med högt i tak. De där är riktigt häftiga.

Citat

”Det känns stort och det blir en tydlig milstolpe i Willhems historia ...”

Lägenhet i Borås

Lägenheterna har öppen planlösning med hög standard. Inredningen känns igen från Willhemlyften, så det är ingen tvekan om att det är Willhemlägenheter det handlar om. Rikard menar att det är lite som första barnet.

– Det är väldigt spännande och nytt. Alla är riktigt förväntansfulla. Det känns stort och det blir en tydlig milstolpe i Willhems historia och för oss som bostadsbolag. Dessutom är det en bra erfarenhet för alla i organisationen att lära sig hur det är att ta hand om något helt nytt. Ja, som med ett litet barn.

På willhem.se kan du gå in och läsa mer om Gräshoppan och Willhems andra nyproduktioner.